SYLWESTER 2019/2020


SYLWESTER 2019/2020

Data: 31.12.2019 - 01.01.2020
Godzina: 20:00 - 04:00


Przeżyj tą wyjątkową, sylwestrową noc w niebanalnym klimacie i atmosferze. Od ponad 10 lat mamy przyjemność hucznie witać z Wami Nowy Rok!

Rozgrzejemy parkiet do czerwoności! Doskonały, szampański nastrój zapewni DJ Tosiek, który zabierze Was w muzyczną podróż po niezapomnianych przebojach wszech-czasów, polskich i zagranicznych, disco rytmach oraz klasykach lat 80/90.

W sylwestrową noc gwarantujemy szampańską zabawę, smaczne dania, open bar, profesjonalną obsługę oraz muzykę, która porwie do tańca… i to nie raz 🙂

BILETY: 290 PLN/os. [wstęp tylko z zaproszeniem]
Start: 20:00
www.tawernakorsarz.pl – biuro@tawernakorsarz.pl
kom. 0-666-204-098 Tel. (22) 631-04-41


MENU

Przystawki
Domowy pasztet z gęsi ze śliwką
Patery mięs pieczystych- karkówka, boczek, swojska szynka
Pieczona papryka nadziana musem z koziego sera i brokułami
Tajskie tymbaliki warzywnez z trawą cytrynową, imbirem i musem limonkowym
Słone babeczki z delikatną wątróbką drobiową w sosie żurawinowo – chrzanowym
Łosoś Gravlax z limonkowym twarożkiem i owocami kaparów
Tatar wołowy – z ogórkiem, grzybkami i cebulką
Roladki z grillowanej cukinii z szynką parmeńską, rukolą i serkiem philadelphia
Plastry mozarelli przekładane plastrami pomidora i grillowanej cukinii z bazyliowym pesto
Śledzik na dwa sposoby:
– klasyczny w oleju
– na musie z buraka
Roladki z tortilli z serem camembert, konfitowaną żurawiną i młodym szpinakiem baby
Smalec, pikle, ogórki kwaszone z beki, śliwki, dynia w occie i ćwikła
Chrupiące wiejskie pieczywo

Sałatki
Sałatka makaronowa z wędzonym indykiem, kolorową papryką, kolendrą, limonką i natką w dressingu sojowo-śliwkowym
Mieszane sałaty ze świeżymi warzywami, suszonymi pomidorami i parmezanem w klasycznym dressingu vinegrette

Zupa
Bulion na wywarze z kury i kaczki z mięsnymi pulpecikami i julienne warzywnym

Dania główne
Medaliony z indyka w śmietanowym sosie paprykowym
Polędwiczka wieprzowa w sosie pieprzowym

Ziemniaki baby z masłem czosnkowym i koprem
Brokuł i kalafior w emulsji maślanej

Deser
Panna Cotta z musem truskawkowym
Brownie przekładane musem mascarpone
Sernik domowy z sosem wiśniowo- imbirowym

OPEN BAR – alkohole przez cały wieczór

Wódka Żołądkowa De Luxe, Wino czerwone/białe, Piwo Tyskie, Żołądkowa gorzka, Żołądkowa- Czarna Wiśnia i Figa, Softy (soki, coca-cola, fanta, sprite, tonic, woda), Kawa, Herbata
Lampka szampana noworocznego o godz. 00.00

Przez cały wieczór 50% zniżki na inne drinki i alkohole

ŻYCZYMY SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY
NOWY ROK – TYLKO Z KORSARZEM
ZAPRASZAMY SERDECZNIE